fredag 28 januari 2011

Jag har en perforerar-katt, jag!

Idag har jag köpt inlagd gurka. Jag köpte inte vildssvinsskav, för det såg inte så gott ut.

För ett tag sen fick jag en mycket fin och finurlig försenad present:


Men vågar inte ha det framme på bordet, så det får stå längst upp i kökshyllan. Lilla busiga katten har hittills, bland annat, klubbat ner jultomten och perforerat en slickepott. Så. Jag vågar inte chansa.

torsdag 20 januari 2011

Använder Jennifer Lopez rumppush-up?

Nja, det där med att man dör om man äter 1 msk kanel på en gång ligger det kanske ingen sanning i. Inte vad jag hittat när jag googlade i alla fall. "Men det är inte lämpligt att dagligen stoppa i sig teskedsvis med kanel" enligt http://mobil.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=716027&lid=senasteNytt_363751&lpos=rubrik_716027
Så nu vet man det.
Och det här med dillen hittar jag inget om på Google. Det var nån som ringde in till Christer i P3 som sa det.
För säkerhets skull är det väl bra om man följer det rådet.

Nä nu blev det lite tråkigt... Får liva upp det hela ju. Kom att tänka på en annons jag för länge sen såg i nån veckotidning. För en slags trosa som är vadderad där bak, därmed får man ju större, putigare rumpa. Denna reklamen var riktad till äldre kvinnor. Har hört nånstans ifrån att tyngdkraften gör sitt även på denna kroppsdel med åren, så jag antar att om man som ung har en stor rumpa så kryper den längre och längre ner med åren och fördelar sig så att den blir "längre" och inte lika putig. Kan detta stämma?
När jag nu googlade på "rump push up" så finns det nu också såna trosor för övriga kvinnor.  
" Double-O" http://www.expressen.se/mode/1.1337520/pushup-trosan-ska-lyfta-hangig-bak, och här en annan variant: http://www.perfektkropp.se/ Där sparar man in dom pengarna, alltså! (än så länge, får jag väl säga, i och för sig...)

Bild från http://www.maclife.com/user/jennifer_lopezass

Världshistoriens kändaste rumpa, enligt Wikipedia.

tisdag 18 januari 2011

Ett tips som kanske någon nång för någon någonstans kan komma till använding?

Om du skulle behöva få loss ett dörhandtag från en frys - här har du TIPS på hur du enkelt kan göra det.
Förutsättning: Din frys ska befinna sig under kylskåpet
Du behöver: En gurkburk
Förberelse: Stressa upp dig
Så här gör du: Öppna kylskåpet och sikta in dig på det som ger smörgåsen sina prickar över Ö:et - den inlagda gurkan så klart. Om du förberett dig ordentligt är du förhoppningsvis lite fipplig med händerna. Därför tappar du burken (0m inte: börja om från början), den kommer på sné så att vätskan rinner ut och ner in i frysen (det hela blir mer effektivt om du råkar ha öppet kyl och frys samtidigt). Torka helst inte upp det så noga.
bild från lillgurka.webblogg.se

Jag tyckte ju i och för sig att jag städat upp det hela tillräckligt. Men vad hände när jag nästa dag skulle öppna frysen - jo gissa... Man kanske skulle intresserat sig lite mer för Kemi?

Här är också ett par VARNINGAR: Ät inte 10 kg dill eller 1 msk kanel. På en gång alltså. För då dör du.
Ska dubbelkolla dessa uppgifter i morgon.