onsdag 31 juli 2013

Alla killar som nätdejtar - läs detta!Du kan få till det via Mötesplatsen om du betalar lite pengar varje månad. Som du förstår får du vita tänder och en livskamrat med likadan hårfärg som du och som gillar att kramas väldigt mycket, och som dessutom kan det där med att fläta ihop händerna med dina.


Jag har varit med på olika datingsidor på nätet i några år. Jag har råkat ut för en hel del. Det som jag radar upp här nedanför kan ju ni män ta som sådant ni INTE ska skriva eller göra! I alla fall inte om man vill fånga mig!

Profilnamn i stil med:
 • Dökött69 - verkligen inte tilltalande...
 • Underkänd76 - personen vill väl på något vis "imponera" med att hans profilbild är underkänd? Jag blir inte imponerad.
 • SexigSmartSjuktSnygg - utan någon profilbild, eller foto över huvudtaget, ofta heller inte någon text alls... Hmm!


Presentationstext ungefär så här:
 • "Jag är den mest ärliga person du kommer träffa. Mig kan du lita på. Det säger alla jag känner. Jag är pålitlig och..." Jag skulle nog inte lita på den personen...
 • "Vänligen respektera att jag och min labrador gillar att titta på Disney-filmer." Att han skriver det betyder nog att han lägger mycket tid på att titta på dessa filmer (med sin hund, då). Skulle jag få bli tvungen att sitta bredvid varje kväll?
 • "Jag gillar att vara aktiv. Jag reser gärna och ofta. Jag tränar varje kväll, på gymmet eller ute i spåret. Funderar på att börja med kampsport. Jag gillar inte att dega framför TV:n, däremot håller jag mig väl underrättad om nyheter. Jag är mycket intresserad av ny teknik och trender. Mina kompisar är viktiga för mig, jag avsätter kvalitetstid med var och en av dem. Vid sidan av mitt heltidsjobb knäcker jag extra i en väns företag. Jag har också tänkt att börja plugga till våren, vid sidan av mina jobb. Jag är allergisk mot damm. Jag förväntar mig att du är lika aktiv, siktar högt, gillar att sköta om ditt yttre och vårda dina relationer." Puhh! Vad går han på? Ljuger han? Om det är sant, skulle i alla fall inte jag orka med honom...
 • "Jag gillar att bestämma. Jag vill att min kvinna respekterar mig." Jag vill då inte vara den personens "kvinna"!


Meddelanden till mig:
 • "Får jag vara din silvermumie?" Jag googlade sen på detta, en annan tjej verkar också ha "råkat ut" för denna personen. Tydligen vill han vara inlindad i plastfolie och silvertejp från axlar till fötter som en mumie på dagarna, och i detta skick passa upp, städa och så vidare. Jag svarade inte på det mailet.
 • Utan någon som helst kontakt tidigare: "Hej! Jag betalar tågbiljett och restaurang för dig till Uppsala en helg, jag vill umgås med bara dig." Visst, det är väl lite smickrande. Men varför inte börja med att skicka en förfrågan om hur läget är till exempel?
 • Efter flera veckors konversation, efter att jag frågat om personen ville träffas och fika med mig: "Du bor för långt bort." Killen i fråga måste väl ha förstått från början hur långt bort jag bodde? Varför har han ägnat massa tid på att skicka mail till mig? Jag skrev till svar att jag kunde komma till honom, det tar för mig ca en timme med buss. Inget svar...
 • Skamliga förslag. Av skäl som ni kanske förstår vill jag inte ge något exempel.


Och så alla dessa 50+are... De skriver ett meddelande till mig, typ "Hej! Du är söt." Jag svarar inte. En vecka senare kommer ett exakt likadant mail, från samma person. Skulle jag ha ändrat mig, eller vad trodde han? Eller så skickar en del personer samma meddelande till flera tjejer samtidigt, sen gör de likadant igen efter ett tag, och då kanske de glömt att de skickat redan till mig (?). Många av dessa 50+are skriver om sig själva som "killar", förresten.


En dag fick jag ett argt, väldigt långt, anklagande meddelande från en kille om han "minsann varit med på den där datingsajten länge, skickat mail till flera tjejer, men aldrig fått något svar". Jag kom dock inte ihåg att jag fått något mail från honom tidigare...


Jag har också blivit blockerad en gång, efter att jag inte svarat på ett mail med en gång, utan jag tänkte vänta till nästa dag. Men då gick det inte att se den killens sida...
Sammanfattningsvis - ibland blir man trött!!!

Drömmer du om att gå i matchande kläder med din drömman eller drömkvinna (självklart med likadan hårfärg som dig) på en mysig höstpromenad, vara ursnygg och fräsch, le hela dagen? Betala då pengar till Aftonbladet så får du tips om hur du nätdejtar effektivt. Bild från Wendela

Jag har ovan hittat på profilnamnen och texterna (dock inte det där om "silvermumien"), men de utgår från verkliga fall.

3 kommentarer:

 1. Hur skulle en bra profil enligt dig se ut?

  SvaraRadera
 2. Hej! En bra profil är väl en som visar personens intressen och egenskaper på ett bra sätt. Inte någon som försöker "imponera" eller "vara tuff" t ex. Sen om jag blir intresserad av profilen är ju en annan sak. Ursäkta att det dröjt så länge innan jag svarade.

  SvaraRadera
 3. Hej! Du skriver väldigt underhållande. Hoppas du träffat på någon bättre nu på sista tiden än de du beskriver här :)

  SvaraRadera