söndag 8 september 2013

Dags att slänga Sverigedemokraterna i papperskorgen!

Bild från denna bloggen

Apropå djur med psykisk ohälsa (läs det tidigare inlägget här). Kanske hade en "ung, naiv igelkott", som Fria Tider skriver om, någon slags diagnos? Hen tog sig nämligen in i ett, som jag antar tidningen vill få det att framstå, farligt bostadsområde med många invandrare. Här nedan kan ni se hela artikeln:

"Ung igelkott räddades i sista stund

Publicerat den 26 juli 2013 kl 01:58

NORRKÖPING. En ung och naiv igelkott valde vid 23-tiden på tisdagskvällen att besöka invandrartäta Hageby utanför Norrköping på egen hand. Det höll på att kosta det lilla djuret livet.

 
Enligt Norrköpings Tidningar larmades polisen till det så kallade utanförskaps­området sent på kvällen och hittade då en 56-årig man som tillsammans med ”ett barn” sparkade på igelkottsungen.
Historien slutade dock lyckligt eftersom polisen hann stoppa djurplågeriet innan det var försent, skriver Norrköpings Tidningar.
Både 56-åringen och den yngre personen är nu misstänkta för djurplågeri. Det innebär att såväl mannen som ”barnet” är över 15 år."
Ingenstans står det vad för ursprung gärningsmännen har. Men jag förstår att tidningen vill få det att framstå som att invandrare är mer aggressiva mot djur.

Andra "nyheter" Fria Tider har är till exempel att "varje somalier kostar 10 miljoner kronor", Göteborg öppnar upp för manliga Lucior, Södertälje sparar in på de äldre genom att de inte får en egen gravsten och att ett äldreboende omvandlas till bostad för ensamkommande flyktingbarn.

Det är uppenbart att Fria Tider vill få det till att invandrare kostar pengar, är mer brottsliga än "svenskar" och så vidare. Jag tror inte på det. Jag tror att det finns bra och dåligt folk både bland "svenskar" och invandrare. Och för ett tag sen kom det ju fram att invandrare faktiskt betalar in mer till samhället än vad de kostar - se dn.se.

Ni kanske undrar av vilken anledning jag kom in på Fria Tider:s hemsida? Jo, det var så att en vän på Facebook länkade till en artikel där.

Enligt nyheter24 så länkar sverigedemokratiska politiker på twitter, till exempel, till rasistiska och nazistiska media som Fria Tider, Avpixlat och Exponerat. Vill du att den svenska politiken ska präglas av deras syn på människan och samhället?
Dags att slänga Sverigedemokraterna i papperskorgen!
Bild från facebook.


Jag hoppas verkligen inte att Sverigedemokraterna får sitta kvar i regeringen/riksdagen - jag hoppas att varje person i Sverige verkligen tänker till inför valet 2014.

1 kommentar:

  1. Du har ju skrivit det inlägg jag suttit å filat på i flera veckor! Jahaja. Då kan jag gå å lägga mig då! :)

    Väl rutet hojtar jag iaf innan jag skuttar i bingen!

    SvaraRadera