Förutsättning: Din frys ska befinna sig under kylskåpet
Du behöver: En gurkburk
Förberelse: Stressa upp dig
Så här gör du: Öppna kylskåpet och sikta in dig på det som ger smörgåsen sina prickar över Ö:et - den inlagda gurkan så klart. Om du förberett dig ordentligt är du förhoppningsvis lite fipplig med händerna. Därför tappar du burken (0m inte: börja om från början), den kommer på sné så att vätskan rinner ut och ner in i frysen (det hela blir mer effektivt om du råkar ha öppet kyl och frys samtidigt). Torka helst inte upp det så noga.
Jag tyckte ju i och för sig att jag städat upp det hela tillräckligt. Men vad hände när jag nästa dag skulle öppna frysen - jo gissa... Man kanske skulle intresserat sig lite mer för Kemi?
Här är också ett par VARNINGAR: Ät inte 10 kg dill eller 1 msk kanel. På en gång alltså. För då dör du.
Ska dubbelkolla dessa uppgifter i morgon.
Hände det att dörren till frysen frös fast kanske? Hoppas det gick bra i allafall. Kram!
SvaraRaderaDen frös inte sig fast. Du kan nog gissa vad den gjorde. =0)
SvaraRadera