torsdag 20 januari 2011

Använder Jennifer Lopez rumppush-up?

Nja, det där med att man dör om man äter 1 msk kanel på en gång ligger det kanske ingen sanning i. Inte vad jag hittat när jag googlade i alla fall. "Men det är inte lämpligt att dagligen stoppa i sig teskedsvis med kanel" enligt http://mobil.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=716027&lid=senasteNytt_363751&lpos=rubrik_716027
Så nu vet man det.
Och det här med dillen hittar jag inget om på Google. Det var nån som ringde in till Christer i P3 som sa det.
För säkerhets skull är det väl bra om man följer det rådet.

Nä nu blev det lite tråkigt... Får liva upp det hela ju. Kom att tänka på en annons jag för länge sen såg i nån veckotidning. För en slags trosa som är vadderad där bak, därmed får man ju större, putigare rumpa. Denna reklamen var riktad till äldre kvinnor. Har hört nånstans ifrån att tyngdkraften gör sitt även på denna kroppsdel med åren, så jag antar att om man som ung har en stor rumpa så kryper den längre och längre ner med åren och fördelar sig så att den blir "längre" och inte lika putig. Kan detta stämma?
När jag nu googlade på "rump push up" så finns det nu också såna trosor för övriga kvinnor.  
" Double-O" http://www.expressen.se/mode/1.1337520/pushup-trosan-ska-lyfta-hangig-bak, och här en annan variant: http://www.perfektkropp.se/ Där sparar man in dom pengarna, alltså! (än så länge, får jag väl säga, i och för sig...)

Bild från http://www.maclife.com/user/jennifer_lopezass

Världshistoriens kändaste rumpa, enligt Wikipedia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar